Tlf.: 61 28 54 60

​Mester Lindberg   •  Galleri  •  Kontakt  •  Nørderi

​Kunder fortæller gode historier

Evaluering af vores arbejde på Kolind Centralskole. Evalueringen er lavet af Team Ejendomme i Syddjurs kommune.

Morten Rudbeck, Skødstrup, August 2013

"Som førstegangskøber af en villa fra 1960érne, er det vigtigt at have dygtige fagfolk til at rådgive om det korrekte materialevalg og de korrekte byggeløsninger. Tømrermester Lindberg stod for den samlede entreprise på renovering af vores villa fra 1960érne, og vi er utrolig glade for det flotte resultat.

Vi kan kun anbefale Tømrermester Lindberg. Her får du troværdig rådgivning og et detaljeret tilbud, så der ikke er tvivl om hvad tilbuddet indeholder. Af 3 tømrermestre, som bød på vores opgave, var Tømrermester Lindberg i øvrigt den billigste."

Kurt Bagger fra Nødager skrev i en mail:

Gode Pia & husbond!

Regning betalt dd! Tak for fin sevice. Skulderklap til Rune!! God week Kolind.

Hilsen & håndslag. Kurt Bagger. Nødager

Marius Hald fra Thorsager sagde:

"Folkene er flinke, de ryddede pænt op, jeg kan kun anbefale jer det er jo også derfor jeg bliver ved med at vende tilbage."

Gelænder før

Gelænder efter

Gerth Sørensen fra Kolind:

"Det er helt utroligt at få nye vinduer og døre i, jeg fyrede i kakkelovnen som jeg plejer i aftes, men kunne næsten ikke være i stuen for varme."

Arne Fremmich fra Stenalt Gods på Djursland fortæller:

"Det var en god oplevelse, gode til at arbejde sammen og godt udført. Set fra min side er det vigtigt at vide besked om tingene på byggepladsen, det var super at I ringer og giver mig besked, bliv endelig ved med det, det er der ingen andre håndværkere der gør."

Inventar i egetræ

Badeværelsesinventar

​Tommy fra Alka forsikring:

"Dejligt at se I har styr på det."

Team ejendomme i Syddjurskommune:

Efter aflevering af større renoveringsopgave på Kolind Centralskole: Gav en gennemsnitskarakter på 3,88 hvor 5 var højeste og 1 var laveste.

Billedet nedenfor er fra renoveringen på Kolind skole. 7 stk. kviste monteret og overetagen efterisoleret.

​Mester Lindberg  // Østervangsvej 26, Stege - Mejerivej 28, Kolind // Telefon: 61 28 54 60 // E-mail: torbenwlindberg@gmail.com // CVR: 20861800

torbenwlindberg i Kolind, Midtjylland, DK på Houzz